Dijitalistasyon.com - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli
+90 850 307 82 52
destek@dijitalistasyon.org
Dijitalistasyon.com - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Paneli | Smm Panel
Dijitalistasyon.com - Türkiye'nin En Kaliteli Sosyal Medya Bayilik Paneli | Smm Panel
By admin

Instagram Takipçi Satın Al

2020-04-23 13:16:07

Instagram, Türkiye’de ve dünyada hızla büyüyen bir sosyal medya platformudur. Son zamanlarda yeni çıkardığı özellikler ile daha da ilgi çekici hale gelen Instagram, yeniliklerine hız katmaya devam ediyor. Eğer bir Instagram hesabınız var ise ve yeterli takipçi sayısına ulaşamadıysanız takipçi satın alabilirsiniz. Takipçi satın almak insanlar için sayfanın daha popüler bir yer halinde olduğunu düşündürebilir ve bundan dolayı insanların daha fazla ilgisini çekerek daha size daha fazla takipçi kazandırabilir.

Instagram takipçi satın almak için Dijital İstasyon, bu konuda müşterilerine çeşitli hizmetler sunuyor. Instagram takipçi satın alırken ister gerçek takipçi ister bot takipçi satın alabilirsiniz. Peki diğer Instagram hizmetleri neler?

Beğeni Sayısını Artırma

Instagram’da önemli olan bir diğer konu ise etkileşimdir. Etikete ve konuma sahip bir gönderi ne kadar yüksek etkileşime sahip olur ise popüler gönderiler arasında daha hızlı yükselecektir. Beğeni sayısını artırmak, etkileşimi yükseltmenin bir yoludur. Ne kadar fazla beğeni satın alırsanız gönderiye eklediğiniz etikette veya konumda popüler gönderiler arasında görünebilirsiniz. Ayrıca gönderiniz keşfet gibi yerlerde de daha fazla üst sıralara çıkacaktır. Hizmetler arasında Instagram Türk beğeni, yabancı beğeni ve bot beğenileri bulunmaktadır.

Video İzlenme Sayısını Arttırma

Instagram’da video paylaşmak ve bu videonun keşfet ortamında yükselmesi önemli bir olaydır. Bu hizmeti veren Dijital İstasyon, hem etkileşim sağlıyor hemde keşfet ortamında üst sıralarda gözükmesi için uğraşıyor. Siz de bu anın keyfini çıkarıyorsunuz.

Instagram Canlı Yayın İzleyicisi Artırma

Instagram’da canlı yayın yapan birçok kullanıcı, canlı yayının daha akıcı, yorum ve kalplerle dolu ve bol izleyici olmasını ister. Bu doğrultuda kullanıcılar takipçi sayılarını artırmak ve daha ilgi çekici bir yayın haline gelmek için çeşitli yöntemler dener. Hizmetlerimiz arasında bulunan canlı yayın görüntülenme hizmeti ile görüntülenme sayısını artırabilirsiniz.

Dijital İstasyon, bu hizmetler ile beraber kaydetme, etkileşim arttırma, hikaye görüntülenmesi, yorum, IGTV video görüntülenmesi gibi hizmetleri de sizlere sunuyor. Siparişlerinizi hemen oluşturup kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirebilir, takipçilerin ve etkileşimlerin keyfini çıkarabilirsiniz.